TJENESTER

 

For meg så er fotografering en fin måte "å fryse" et øyeblikk på, og mitt ønske er at nettopp du skal få gleden av, og muligheten til, å ta med deg bilder fra livets mange øyeblikk inn i fremtiden. Bilder som viser hvordan du følte det i nettopp det ene uforglemmelige øyeblikket i ditt liv.

Jeg har lyst til å dokumentere din historie. Ditt liv. På en måte som får fram sommerfugler i magen, og som gjør deg forelsket på ny!

Jeg har satt sammen en rekke ulike pakker til ulike typer fotograferinger, slik at du kan ta vare på dine fineste øyeblikkene for resten av livet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du er nysgjerrig på hva de ulike pakkene inneholder, eller hvis du ønsker at jeg skal sette sammen en pakke som passer deg og ditt budsjett. Pris på de ulike pakkene innebærer tiden som blir brukt på selve fotograferingen, bilderedigering i etterkant + rettigheter på digitale bildefiler, og eventuelle reisekostnader.

Ta gjerne kontakt dersom du skulle ønske full prisoversikt og pakkeinfo!

 
 
 
portrett4.jpg

PORTRETTER

Pris fra 1200,-

m-t-2.jpg

PARBILDER/FORLOVELSE

Pris fra 1800,-

bryllupskjole.jpg

BRYLLUP

Pris fra 6000,-

konfirmasjon001jpg

KONFIRMASJON

Pris fra 1400,-

 
 
edited.jpg

BABY/BARN

Pris fra 1400,-

 

La oss planlegge din neste fotografering!

 

En ting til;

Jeg elsker å reise rundt, og det er så mange kriker og kroker av verden som jeg så gjerne ønsker å dokumentere. Skulle du ønske fotografering utenfor Trøndelag, eller Norges grenser, så er jeg mer enn gjerne med på reisen. Alt jeg da ber om er at reisekostnadene blir dekket av deg, så blir jeg din fotograf under hele den bestemte tidsperioden! 

For moro skyld, så er min ønskeliste på steder jeg vil besøke;
Lofoten / Skottland / Australia / Canada / USA / New Zealand

Send meg en mail slik at vi sammen kan skape magi!