It was all gone
 

It was all gone. Gone with the wind.

I could feel it in my whole body. It was like riding a wave of support. Positive momentum.

That aching feeling was long gone with the wind, and all I could taste was this pure feeling of finally being able to put the very last piece of the puzzle in its right place. 

A feeling so strong. 

Magnificent. 
Magical. 
Blissful.

DSC_0058-web.jpg
 
Linda HogstadComment
Lukten av nytraktet kaffe
 
tirsdag.jpg

Det er tirsdag. Lukten av nytraktet kaffe fyller kaféen. Jeg tar meg selv i å nyte sekundet. Minuttet. Nuet. Jeg kjenner på roen av å være tilfreds med her og nå. Det som enkelte ganger føles stressende, som om jeg blir spist opp innvendig, er erstattet med en ro som får meg til å sveve. Sveve inn i mine egne tanker. Egne drømmer om hvordan de kommende sekundene, minuttene, timene vil bli. 

Det er tirsdag, og det som før føltes umulig, sårende, stressende, er byttet ut med kjærlighet. En kjærlighet som finnes inni meg selv. Jeg tenker for meg selv, hvor heldig jeg er, som får mulighet til å være her, i dette minutt. Å elske minuttet, elske meg selv. Elske livet, og alt som er. 

 
Linda HogstadComment
Tankespinn
 

En hjerne som grubler. Tanker jeg tvinnes inn i.

Mitt eget lille nett

av undring,
bekymring,
kjærlighet,
ærlighet. 

exist.jpg
 
Linda HogstadComment
Den finnes. Den kjærligheten.
 

Written on New Years Eve 2016
 

Jeg puster. Jeg lever. Jeg reflekterer. 
 

Der hvor en bok lukkes, åpnes en ny. Med blanke ark hvor det skal skapes nye minner. Ny historie. 

Mitt ønske for 2017 er at hver og en av oss får kjenne på kjærligheten. Det som vi alle er skapt av óg for. Det uendelige lyset av godhet som er ment for å deles. 
 

Den finnes. Den kjærligheten. 


I bekken, i fjellet, i lyngen og mosen, i øynene på skogens konge. I bølgene som skvulper innover land, i skjellet på stranden, i solstrålene som treffer havet. I en hjelpende hånd.
 

Den finnes. Den kjærligheten.
 

Så la oss alle gjøre det til en realitet, at 2017 blir det året da kjærligheten vinner. Det skal så lite til, det finnes nok til alle.

 

Takk for alt du har lært oss, 2016.

besseggen001.jpg
 
Linda HogstadComment